بخش های نرم افزار مدیریت ساختمان
مدیریت هزینه های جاری: یک ساختمان یا مجتمع اصولا دارای هزینه های جاری به صورت دوره ای می باشد، مانند شارژ، هزینه انشعابات، آسانسور و... در این نرم افزار بخشی در خصوص این موضوع در نظر گرفته شده است که می توانید آن ها را برای هر واحد و ساکنین تعریف نموده و مقدار معینی ثبت نمایید و به مدیریت آن بپردازید.
مدیریت ساکنین: بخش دیگری که بسیار مهم می باشد می توانید هر واحد از ساختمان یا مجتمع یا هر سئویت از هتل ها را در این نرم افزار تعریف کرده و مشخصات ساکنین را ثبت کنین. پس از آن قادر خواهید بود که بدهی ها، مخارج معین، پرداختی ها و به طور کل مدیریت های مالی را نسبت به هر یک از سکنه انجام دهید.
محاسبات: در نرم افزار مدیریت ساختمان، سیستم حسابداری مهیا و طراحی شده است که کاربر می تواند به صورت اتوماتیک با تعریف متغییر های مشخص شارژ هر واحد، شارژ ساختمان و تمامی هزینه ها را محاسبه نماید تا درصد خطای انسانی کاهش یابد.
حقوق ها و دستمزد: علاوه بر تمامی این ها بخش قابل توجهی نیز وجود دارد که شما می توانید، حقوق و دستمزد پرسنل خود را که شامل سرایدار، متصدی های هتل و... تعیین نموده و آن ها را نیز مدیریت کنید.
گزارشات: در نهایت قسمتی که بسیار مفید می باشد، قسمت گزارشات بوده، در این قسمت شما می توانید مشخص کنید که قصد دارید گزارشات مالی و الباقی قسمت ها را به صورت دوره ای برسی و مشاهده کنید و تمامی جوانب مدیریت خود و عملکرد ساختمان را مشاهده کنید.